Trucks

Aplikace Volvo Trucks

 

Nezáleží na tom, kde právě jste nebo co děláte - společnost Volvo Trucks má pro vás připravenou celou řadu užitečných a zábavných aplikací pro váš iPhone, iPad, tablet či jiné chytré zařízení.  Aplikace vytvořené společností Volvo Trucks si můžete zdarma stáhnout na App Store a Google Play. 

Aplikace Příručka pro řidiče nákladních vozidel Volvo

Najděte si správnou verzi příručky pro své nákladní vozidlo Volvo. S příručkou budete mít přístup k návodům týkajícím se vašeho konkrétního vozidla a instruktážním videím popisujícím některé funkce vozidla. Pokud máte zájem o informace o dalších dostupných modelech, můžete si zvolit také některý z ukázkových podvozků. Aplikace je k dispozici ve 32 jazycích pro Volvo FH, FH16, FMX a FM a ve 30 jazycích pro modely FL a FE.
 

 


 

Aplikace Volvo Truck Builder


Stáhněte si aplikaci rozšířené reality Volvo Trucks a vyzkoušejte své nové nákladní vozidlo. Budete mít možnost za pomoci tohoto interaktivního nástroje si vozidlo projít, prohlédnout, otevřít dveře a apod. a to vše ze sedačky vašeho obývacího pokoje. Prozkoumejte podrobně každou funkci, abyste získali představu o tom, jak by vaše vlastní zbrusu nové nákladní vozidlo Volvo vypadalo.
 
 







Aplikace Dealer Locator 

Dealer Locator je užitečná aplikace, díky níž snadno vyhledáte nejbližší servisní zastupení či obchodního zástupce nákladních vozidel Volvo. Na základě vaší polohy se v aplikaci zobrazí nejbližší z přibližně 1200 servisních zastoupení. K dispozici je také filtr služeb, s nímž hravě najdete takového obchodního zástupce, který vám pomůže vyřešit váš problém.  


 

Aplikace Volvo Connect

S aplikací Volvo Connect máte zajištěnou správu vozového parku na dálku a propojení jednotlivých systémů. Snížení papírování a administrativní zátěže, zlepšení toku informací o technickém stavu vašeho vozidla a vozového parku, zvýšení optimalizace provozu a snížení spotřeby paliva.
 


Aplikace My Truck

Aplikace My Truck vám jako řidiči přináší přístup k vozidlu Volvo ze smartphonu nebo tabletu. Zkontrolujte stav a ovládejte své vozidlo, abyste se ujistili, že je připraveno na další práci. Přehled o aktuálním stavu vozidla vám umožňuje lépe plánovat vaše budoucí cesty a úkoly.