Trucks

Volvo Trucks
2022-12-18
Volvo lidé Zákaznický přîběh
Author
Volvo Trucks

Volvo Trucks PF 2023

Vážení zákazníci a spolupracovníci společnosti Volvo Group Czech Republic,
Rádi bychom vám všem poslali pozdrav z předvánočních a zasněžených Čestlic.

 

S blížícím se koncem roku 2022 bychom se rádi zamysleli nad úspěchy, kterých jsme společně dosáhli v tomto roce, a vyzdvihli příležitosti, které se nám naskytnou v roce nadcházejícím.

Bylo skvělé setkat se s mnoha zákazníky při různých aktivitách, akcích a cestách spojených s uvedením výrobků na trh. S hrdostí můžeme prohlásit, že společnost Volvo Trucks má nejlepší výrobky v historii, nejvyšší podíl na trhu v historii a vedoucí postavení v odvětví transformace elektrických vozidel.

Využíváme této příležitosti, abychom vám oznámili rozšíření Truck Centra v Havířově o další 3 stání a prostor pro diagnostiku. Dostavba bude dokončena v červnu 2023. V prvním čtvrtletí roku 2023 dokončíme zvětšení plochy parkoviště pro Truck Centrum v Hradci Králové, kdy tato rozšířená plocha má rozlohu 7 500 m2 a je vhodná pro víkendové parkování pro naše zákazníky v Hradci Králové, kteří potřebují zaparkovat. Volvo Group se i nadále zaměřuje na snižování uhlíkové stopy a emisí na svých Truck Centrech. V roce 2023 budou v sedmi našich Truck Centrech instalovány fotovoltaické panely a ve dvou provozovnách budou instalována pole pro výrobu energie z fotovoltaických panelů.

V tomto výjimečném období roku bychom rádi popřáli všem našim váženým zákazníkům a spolupracovníkům veselé Vánoce a šťastný nový rok! Děkujeme vám za vaši podporu a věrnost společnosti Volvo Trucks, včetně nákupu nových vozidel a servisu vašich vozidel v naší servisní síti.
Nechť vás i vaše rodiny provází během letošních svátků klid, štěstí a úspěch.  

 

S pozdravem, 
John M Muldoon
generální ředitel Volvo Group Czech Republic

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.

insight.template.relatedInsights