Trucks

Závody Volvo Trucks pomalu zahajují svůj provoz

Závody společnosti Volvo Trucks ve Švédsku a Belgii, které byly z velké části odstavené od poloviny března, nyní postupně obnovují svůj provoz. Restart proběhne pomalu a bezpečně, vždy s ohledem na nový, odlišný způsob práce. Ten bude brát v úvahu dodržování odstupů a další opatření pro bezpečný provoz.
Výrobní závody ve Švédsku a Belgii pomalu obnovují svůj provoz.
Výrobní závody ve Švédsku a Belgii pomalu obnovují svůj provoz.

Dezinfekce strojů, pracovního prostředí a nářadí; nošení ochranných roušek, rukavic, štítů a overalů; dodržování bezpečné vzdálenosti; organizování pohybu ve všech společenských prostorách a omezení počtu lidí v provozech v daném čase bude samozřejmostí. Zavedená opatření kladou důraz na ochranu zdraví a maximální bezpečnost všech zaměstnanců.

I přes dočasné přerušení výroby ponechala značka Volvo Trucks téměř všechny servisní dílny otevřené. Svým zákazníkům bez přerušení nabízela služby zaměřené na opravu nákladních vozidel a prodej náhradních dílů. Bylo důležité udržovat plynulé zajišťování životně důležitých služeb pro celou společnost, a to zejména přepravu potravin, léků a jiných důležitých komodit.

Obnovení výroby bude postupné a v souladu s požadavky zákazníků. Důležitá bude i schopnost dodavatelů zásobovat výrobu potřebnými komponenty.

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.