Trucks

Společnost Volvo Trucks v Evropě představuje novou platformu pro online vyhledávání použitých nákladních vozidel

Zákazníci hledající použitá nákladní vozidla Volvo mohou nyní v Evropě využít zcela novou platformu online vyhledavače přes webové rozhraní www.volvoselected.com, provozovanou společností Volvo Trucks. Vozidla lze dodávat po celém světě. Nákladní vozidla zakoupená přes Volvo Selected mohou být pokryta zárukou hnacího ústrojí, servisní smlouvou i flexibilním finančním řešením.
Volvo Trucks launches a new platform in Europe for buying used trucks online
Volvo Trucks se snaží ulehčit a ušetřit čas a starosti zákazníkům při vyhledávání použitých vozidel.

Společnost Volvo Trucks každý rok celosvětově prodá mezi 15 000–20 000 použitých vozidel. Prostřednictvím webových stránek volvoselected.com, chce společnost Volvo Trucks zákazníkům usnadnit a snížit časovou náročnost hledání správného nákladního vozidla, které prošlo všemi nezbytnými kontrolami a hodnoceními. Webové rozhraní Volvo Selected, které je k dispozici v Evropě ve 20 jazycích, je vybaveno vyhledávacími filtry, které odpovídají potřebám kupujících, jako je typ vozidla a konfigurace náprav, aby pomohly najít správné nákladní vozidlo pro jejich podnikání.

 

 

"Vyhledávání nákladních vozidel se stále více dostává do online prostředí a stává se přeshraničním nebo dokonce bezhraničním podnikem." S Volvo Selected mohou zákazníci nejen ušetřit čas, ale mohou také počítat s klidem při jednání s dodavatelem, který bezpečně zná historii vozidla, “říká Micke Rydbeck, ředitel Used Trucks ve společnosti Volvo Trucks.

 

 

Nákladní vozidla mohou být k dispozici k vyzvednutí v nejbližším autorizovaném servisu Volvo Trucks nebo mohou být dodána přímo zákazníkům v závislosti na místních a regionálních vývozních předpisech.

 

 

„Kupující nákladních vozidel si mohou také vybrat z různých smluv o poskytování služeb šitých na míru jejich konkrétním obchodním potřebám a trhu. Používáním produktů Volvo Selected Pro získávají kupující mezinárodní záruku hnacího ústrojí na 12 měsíců, servisní dokumentaci a záruky, které zaručují věk a počet ujetých kilometrů, “vysvětluje Micke Rydbeck.

 

 

Lze sjednat také finanční řešení pro nákladní vozidla. Praktická finanční kalkulačka od společnosti Volvo Financial Services-VFS, umožňuje zákazníkům platformy Volvo Selected rychle vypočítat odhadované měsíční splátky na základě aktuálních lokálních úrokových sazeb.

Link to www.volvoselected.com

Link to high resolution images.

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.