Trucks

Volvo Trucks pořádá on-line konferenci, aby urychlilo přechod k elektrifikaci

Společnost Volvo Trucks řeší naléhavost urychlení přechodu na elektrickou přepravu uspořádáním celosvětové online konference. Cílem je ukázat, jak začít s elektrifikací a inspirovat tak a přesvědčit dopravní společnosti, že je Volvo Trucks připraveno jim pomoci a nabídnout jim kompletní portfolio služeb od A-Z.
volvo-trucks-hosts-on-line-event-to-speed-up-the-transition-to-electric-trucks
Nabídka přepravy bez fosilních paliv bude klíčem k udržení konkurenceschopnosti.

Celosvětová on-line událost nejen zodpoví běžné otázky, ale také upozorní na zásadní obchodní aspekty elektromobility.

"Touto iniciativou chceme povzbudit zákazníky a přepravce, aby podnikli první důležité kroky k elektromobilitě." Nabídka přepravy bez fosilních paliv bude klíčem k udržení konkurenceschopnosti, “říká Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks.

Společnost Volvo Trucks zahájila výrobu elektrických nákladních vozidel již v roce 2019. Od té doby naléhavost boje proti změně klimatu ještě vzrostla.

"Jsme průkopníky v oblasti nákladní elektrické přepravy a usilovně pracujeme na zahájení tohoto velmi nezbytného technologického posunu." Nyní se spojuje mnoho dílů skládačky, což umožňuje více dopravcům dramaticky snížit emise CO2. Tato konference vysvětlí, jak to lze provést, “říká Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks.

 

Kromě prezidenta společnosti Volvo Trucks Rogera Alma a odborníků společnosti se na akci zúčastní zástupci velkých logistických firem, jako jsou Amazon a IKEA, a také vedení z přepravních společností DFDS v Evropě a Manhattan Beer Distributors ve Spojených státech. Politická podpora a motivace může mít velký dopad na rychlost implementace elektromobility a tato iniciativa rovněž upozorní na rozsáhlý vládní motivační program, který byl spuštěn v Německu k nastartování elektromobility.


ODKAZ NA KONFERENCI

Odkaz na fotografie

ODKAZ na další informace o elektromobilitě

Fakta a informace o akci: Datum a čas konání: 12.10.2021, v 15:00.

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.