Trucks

Soutěž technických pracovníků Volvo Trucks Vista 2022

Koncem ledna odstartovala mezinárodní soutěž technických pracovníků Volvo VISTA 2022. VISTA (Volvo International Service Training Award) je mezinárodní soutěž otevřená všem profesionálům na trhu služeb v rámci globální servisní sítě Volvo Trucks a Volvo Buses. V současnosti se jedná o největší světovou soutěž pro pracovníky na trhu služeb.

Cílem soutěže je pomoci zaměstnancům rozvíjet a zlepšovat jejich znalosti, dovednosti a schopnosti týmové spolupráce. Účastníci si vytvoří týmy po dvou až čtyřech lidech a soutěž začíná dvěma částmi teoretických otázek, které účastníci řeší v rámci svých týmů. Součástí teoretických kol budou i mise s posílením povědomí v oblastech, jakými jsou udržitelnost, zdraví a bezpečnost, značka, inovace a historie, ale zároveň budou plnit poslání tvorby týmového ducha a zábavy. Nejúspěšnější týmy z teoretických kol se kvalifikují do světového semifinále, tentokrát digitálně s více než 180 týmy. Svět se neustále digitalizuje a digitálním semifinále VISTA se připravujeme na budoucnost. Z digitálního semifinále se 44 týmů kvalifikuje na světové finále v Göteborgu – sídle Volvo Trucks a Volvo Buses.

 

VISTA je však mnohem víc než jen soutěž – je to hromadná tréninková akce. Cílem je, abychom byli lepší v tom, co děláme každý den. Během soutěže VISTA si účastníci zdokonalují své dovednosti, navazují nová přátelství a pro mnohé je to zážitek na celý život.
 

Lepší dovednosti, lepší služby, spokojenější zákazníci

VISTA není důležitá pouze pro pracovníky servisního trhu Volvo – má velký význam pro celou skupinu Volvo Group. Je to způsob, jak prokázat, že si vážíme tvrdé práce odvedené v našich servisních dílnách po celém světě, a že investujeme do toho, co naši zákazníci oceňují nejvíce – do prvotřídních služeb.

 

Pro servisní dílny je soutěž VISTA velmi efektivním způsobem motivace a inspirace zaměstnanců či znalostí personálu dílen. To vše jsou výhody, které povedou ke zlepšování zákaznických služeb a zvyšování spokojenosti zákazníků.

 

Každý, kdo se zúčastní soutěže VISTA, bez ohledu na to, jak je zkušený nebo kompetentní, se naučí něčemu novému. Celá soutěž je koncipována tak, aby vzdělávala a rozvíjela znalosti a dovednosti účastníků. I když je VISTA soutěž, nejsou žádní vítězové ani poražení. Nejvíce záleží na tom, kolik se účastníci naučí.

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.