Trucks

V novém videu se do sebe bláznivě zamilují dvě nákladní vozidla Volvo

Krásné milostné dobrodružství mezi dvěmi nákladními vozidly Volvo: to je neobvyklý přístup společnosti Volvo Trucks, aby poukázala na skvělé jízdní vlastnosti a nízkou spotřebu paliva svého neprodávanějšího modelu Volvo FH.
V novém videu se do sebe bláznivě zamilují dvě nákladní vozidla Volvo
V novém videu společnosti Volvo Trucks je milostné dobrodružství mezi dvěmi nákladními vozidly použit k poukázání na skvělé jízdní vlastnosti a nízkou spotřebu paliva Volva FH se systémem I-Save.

Řidiči nákladních vozidel často uvádějí, že spotřeba paliva je v přímém protikladu k radosti z řízení. Jednoduše řečeno, nemůžete mít obojí naráz. Avšak díky inovacím Volvo se zaměřením na úsporu paliva je spojení nízké spotřeby a zábavy za volantem realitou. Právě na to poukazuje nejnovější animovaný film Volvo Trucks, v němž je vyobrazeno milostné dobrodružství dvou nákladních vozidel Volvo FH.

 

Film poukazuje na produkty, na nichž je postaven celý balíček opatření ke snížení spotřeby systém I-Save – jako např. motor s Turbo Compound, systém I-Shift, I-See a I-Torque, jakož i vylepšená aerodynamika – prezentovaná způsobem, jaký jste zatím nikde neviděli.

 

Systém I-Save se zákazníkům představil v roce 2019 a od prvních okamžiků se úspěšně promítl do prodejů vozidel Volvo Trucks. Uvedené systémy mohou úhrnem snížit spotřebu paliva až o 13 %.*

 

„Jsme velmi hrdí na systém I-Save a prostřednictvím tohoto milostného příběhu k němu chceme přitáhnout pozornost, jakou si zaslouží. Pro naše zákazníky je I-Save synonymem mimořádně příznivé spotřeby paliva a skvělých jízdních vlastností, přičemž většina nákladních vozidel Volvo FH, která dnes prodáváme, je systémem I-Save vybavena,“ komentuje Peter Franzén, produktový manažer pro motory ze společnosti Volvo Trucks.

 

Celé video se natáčelo v Chorvatsku a všechny fyzické jízdy vozidel se uskutečnily za bezpečných podmínek na uzavřených komunikacích.

 

*Oproti hodnotám spotřeby paliva před zavedením systému I-Save v roce 2019.  

 

Podívejte se na film

 

ODKAZ na fotografie ve vysokém rozlišení

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.