Trucks

John Muldoon byl jmenován generálním ředitelem Volvo Group Czech Republic

| 1,5 min
S platností od 1.září 2022 byl do funkce generálního ředitele Volvo Group Czech Republic, s.r.o. jmenován John Muldoon.
John Muldoon - generální editel Volvo Group Czech Republic

John má ve skupině Volvo Group dlouholeté pracovní zkušenosti. Do skupiny Volvo nastoupil v roce 1994 jako stážista a později jako Business Controller pro mezinárodní divizi Volvo Trucks se sídlem ve Švédsku.
Od té doby zastával několik manažerských pozic v rámci oddělení Business Control, vedl „controling“ ve Volvo Trucks Litva a také ve Volvo Trucks Rusko.
Před nástupem do funkce výkonného ředitele byl John od roku 2001 finančním ředitelem společnosti Volvo Trucks Česká republika, včetně období 2015–2020, v rámci Market Europe Central East.
 

Johnovy rozsáhlé zkušenosti a znalosti z působení ve Volvo Trucks budou v jeho roli generálního ředitele velmi cenným přínosem.

 

20.října, 2022

Budete-li potřebovat další informace, kontaktujte:

Markéta Slováčková
Marketing Communications & PR Coordinator, Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
Mobil: +420 724 914 155
E-mail marketa.slovackova@volvo.com

Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní přepravní řešení pro profesionály i náročné zákazníky. Součástí její nabídky jsou modely střední i těžké řady nákladních vozidel. Zákazníci mohou využít globální sítě obchodních a servisních zastoupení čítající 2 200 servisních středisek sídlících ve více než 130 zemích. Nákladní vozidla Volvo se vyrábí ve 12 zemích světa. V roce 2023 se celosvětově prodalo přibližně 145 000 nákladních vozidel Volvo. Společnost Volvo Trucks je součástí skupiny Volvo Group, která je jedním z největších světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, stavebních strojů a lodních a průmyslových pohonných zařízení. Skupina Volvo Group rovněž poskytuje komplexní řešení pro financování a servis. Hlavními firemními hodnotami uznávanými společností Volvo Trucks jsou kvalita, bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.