Trucks

Volvo Trucks
2022-03-03
Technologie a Inovace Elektrická vozidla Volvo Ziskové podnikání Zákaznický přîběh Elektromobilita Alternativní paliva
Author
Volvo Trucks

Elektrifikace ve společnosti Manhattan Beer má jasnou strategii

Zeptali jsme se rozhodujících představitelů velkých korporací ohledně elektrifikace jejich vozového parku. Přinášíme vám rozhovor s Mitchelem Bergsonem, který je ředitelem pro transformaci distribučních kanálů ve společnosti Manhattan Beer.

 

Proč je elektrifikace tak důležitá?

Máme motivaci být lídry v řešení udržitelnější přepravy z několika důvodů. Nejdůležitější je, že je to ta správná věc pro naše lidi, pro naše podnikání a naše komunity. Je to v souladu s našimi hodnotami. Představuje to rozšíření toho, co děláme již poslední dvě dekády, tedy investování do technologií se zemním plynem, CNG, spolu s partnery, jako je Volvo. A teď pokračujeme v této evoluci s elektrickými vozidly.

 

Používáte ve svém podnikání nákladní elektrická vozidla?

Ke klíčovým rozhodnutí, která umožňují využívat elektrická vozidla ve vaší flotile tak, jako jakékoli jiné technické vybavení, patří jejich správné umístění. Pro nás to znamenalo začít ve městě New York. Po celém New Yorku máme pět skladů. Ty okrajové, které zahrnují předměstí, pokryjí více kilometrů. Tam jsme ještě elektrifikaci nespustili. Ale někdy snad ano. Začínáme v centru, kde máme trasy kratší a dostupnou elektrickou síť pro alokování nabíjecích stanic. Myslím, že existuje mnoho způsobů, jak ve velké firmě nalézt pro správnou technologii to správné místo.

 

Jaká je vaše rada pro přepravce, kteří chtějí investovat do elektrických vozidel?

Ostatním přepravcům, kteří o elektrifikaci přemýšlejí, bych poradil toto: Začněte. Začněte teď, není na co čekat. Testujte, prověřujte, ale pořiďte si do flotily elektrická nákladní vozidla. Elektrifikace přichází. Bude součástí budoucnosti, součástí řešení, a není třeba to odkládat.

 

Pokračování rozhovoru, můžete shlédnout na našem YouTube kanále.